Termalspor, Selçuklu Belediyesi SK’ya hazırlanıyor

Erkekler1. Ligi'ndeki performansıyla göz dolduran Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, haftasonu ağırlayacağı Konya Selçuklu Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

HENTBOLHABER.NET – Ligde 13 takımın bulunması nedeniyle haftayı bay olarak maç yapmadan geçiren Termalspor, maksimal kuvvet ölçümlerinin ikincisi yaptı. Aziziye ilçesinde yeni yapılan Borapark spor kompleksini ziyaret eden Termalspor kafilesi, ilki sezon başında yapılan kuvvet ölçümlerinin ikincisinden yüzde 25 güç artışıyla çıktı.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, maksimal ölçümlerde oyuncularının sezon başına göre yüzde 25 daha güçlü çıkmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, “Sezon başından beri başarı grafiği her geçen gün yükselen oyuncularımızın play off maçlarına kadar daha da güçleneceğinin göstergesi olan ölçümler çalışmalarımıza ışık tutmuştur.” dedi. Erzurumluoğlu, Konya Selçuklu Belediyespor maçı öncesi moral ve güç bakımından iyi bir de olmalarının da sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Borapark spor kompleksindeki testlerden başarıyla çıkan Termalspor Hentbol takımı daha sonra Palandöken Kış Turizmi Merkezi’ni gezdiler. Düşe kalka kızaklarla kayan sporcular, doyumsuz bir gün yaşadılar.

Haber

Öte yandan Termalspor yönetimi, teknik heyeti ve oyuncular, tüm Erzurumluları 14 Şubat Pazar günü saat:13:00’te Ilıca’da bulunan Aziziye Spor Salonu’nda karşılaşacakları Konya Selçuklu Belediyespor maçına davet ettiler.




Bakmadan Geçme