Tevfik Karagözoğlu: 'Finalde başarılı olup kupayı Sakarya'ya getireceğiz'

Tevfik Karagözoğlu: 'Finalde başarılı olup kupayı Sakarya'ya getireceğiz'

TUĞBA AKKESEN/HENTBOLHABER.NET-2022-2023 Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunda yarı final serisinin üçüncü maçında Beşiktaş Yurtbay Seramik ile Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Serdivan Spor Salonunda karşılaştı. İlk yarıyı 18-15 skor ile Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü önde kapattı. İkinci yarıdaki etkili mücadelesi sonucu Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, 36-33 skorluk galibiyet ile adını finale yazdırdı.

Görev değişikliği sonrası Başantrenör olan Tevfik Karagözoğlu, hentbolhaber.net’e özel olarak düşüncelerini paylaştı:

“ Beşiktaş Yurtbay Seramik Spor Kulübü ile deplasmanda yaptığımız ilk maçtan kötü bir sonuçla ayrıldık. Evimizde oynayacağımız ikinci ve üçüncü maçlar öncesi Fatih hocamızla yollar ayrıldı. Kendi evimizde oynadığımız maçlarda enerjimizi sahaya yansıttık ve Beşiktaş Yurtbay Seramik’i güzel bir oyunla yenerek finale kaldık. Sezon boyunca bizlere her zaman inanan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce, kulüp başkanımız ve kulüp yönetimine çok teşekkür ediyorum. İnşallah final müsabakalarında da başarılı olup  kupayı Sakarya’ya getireceğiz.”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi finalde Beykoz Belediyesi ile karşılaşacak. Final serisi maçları 5, 8, 9, 12 ve 15 Haziran tarihlerinde oynanacak.

Sakarya Büyükşehir çıldırdı

 

Bakmadan Geçme