THF altyapı gelişim projesi İzmir’de tanıtıldı

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun okullar, öğretmenler ve antrenörlerle birlikte hayata geçireceği “THF Altyapı Gelişim Projesi”nin bilgilendirme toplantısı yapıldı.

HENTBOLHABER.NET – Türk hentbolunun geleceğinin yapılanması için Tükiye Hentbol Federasyonu (THF), yeni bir projeyi hayata geçirmeye başladı.  Daha önce Ankara’da tanıtılan proje dün Hentbol İzmir İl Temsilcisi Taner Çetindere’nin koordinatörlüğünde Volley Hotel’de antrenörler ve Beden Eğitimi Dersi öğretmenleri ile paylaşıldı.

THF’den Milli Takımlar Sorumlusu ve A Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk ve Hakan Dinler  projeyi katılımcılara paylaştılar.

Milli Takımlar Sorumlusu ve A Erkek Milli Takım Teknik Direktörü Adnan Öztürk proje ile ilgili bir sunum gerçekleştirirken, bu projeye gönül veren herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. 2014 yılı içerisinde altyapılarda birçok kampın yapıldığını kaydeden Öztürk, bu kamplara misafir antrenörlerin de katılımının sağlanarak, milli takım antrenörlerinin bilgi birikimlerinin antrenörlere aktarıldığını kaydetti. Hentbolun yeniden hak ettiği yere gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Adnan Öztürk, bu projeye katılacak öğretmenler ve okullara da federasyonun gereken desteği sağlayacağını kaydetti.

Proje kapsamında 2003-2004-2005 yaş grubunda sporcular seçileceği, bütün malzemelerin THF tarafından karşılanacağı aktarılırken, bir antrenör veya beden eğitimi dersi öğretmeninin sadece bir takım çalıştırabileceği belirtildi.

Adnan Öztürk, toplantıya katılan öğretmenlerin sorularını cevaplayarak katılımcılara detaylı bilgi verdi.

Haber

Bakmadan Geçme