THF Eğitim Kurulu’ndan örnek bir proje

Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim kurulu, Doç. Dr. Murat Bilge başkanlığında çalışmaları ile mest etmeye devam ediyor..

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol  Federasyonu Eğitim Kurulu, Handball Academia şirketi ile işbirliğine giderek, altyapıda görev yapan 50 Türk antrenör için webinar eğitim planladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu ile Almanya’da hizmet veren şirket arasında; Türkiye’de görev yapan alt yapı milli takım antrenörlerini ve alt yapı milli takımlarına sporcu veren antrenörlerinin uzaktan eğitimi ile farklı bakış açısı kazandırılması ve yetkinliklerinin geliştirilmesi hedefleniyor.

Otuz gün sürecek programda 50 adet Türk alt yapı antrenörü 10 farklı teknik-taktik konu başlığı altında ücretsiz İngilizce eğitim alacağı, devamında beşerli gruplar halinde ilgili 10 konuyu Türkçe olarak sunum şekline çevirecekleri öğrenildi. Daha sonra bu sunumların, tüm alt yapı antrenörlerine yine online seminer şeklinde ücretsiz olarak paylaşılmasının hedeflendiği aktarıldı.

Türkiye Hentbol Federasyonu Eğitim Kurulu Doç. Dr. Murat Bilge Başkanlığında 2020 Hentbol Alt Yapı Antrenörlüğü Gelişim Semineri’ne imza atmış 293 kişi katılmıştı.

Haber

 

Bakmadan Geçme