THF ile HDI Sigorta arasında İsim Sponsorluğu sözleşmesi imzalandı

Türkiye Hentbol Federasyonu ile HDI Sigorta arasında Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Dörtlü Finali İsim Sponsorluğu sözleşmesi törenle imzalandı.

Türkiye Hentbol Federasyonu ile HDI Sigorta arasında Erkekler Hentbol Türkiye Kupası Dörtlü Finali İsim Sponsorluğu sözleşmesi törenle imzalandı. Taraflar arasındaki anlaşmaya göre, 28-29 Mayıs tarihlerinde Sakarya’da gerçekleşecek Dörtlü Finalin ismi ‘HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali’ olarak anılacak.

HDI Sigorta’nın İstanbul’da bulunan Genel Müdürlük Binası’nda düzenlenen imza törenine, Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, THF Yönetim Kurulu üyeleri ile finale kalmaya hak kazanan takımların yöneticileri ve takım kaptanları katıldı.

İmza töreninde konuşan THF Başkanı Uğur Kılıç; “HDI Sigorta günümüz zor koşullarında bile olsa birçok takıma kaynak aktaran çok önemli bir kurum. Bu kurumun Hentbol Federasyonu ile iş birliği içinde olması bizim için onur verici. Bu iş birliğini büyüterek farklı alanlara taşıyacağımıza inanıyorum. Tüm camiamıza hayırlı olun. Ceyhan Bey başta olmak üzere tüm HDI Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Hentbolumuz için hayırlı uğurlu olsuné ifadelerini kullandı.

Uğur Kılıç, Dörtlü Final’in Sakarya’da 5 bin kişilik salonda oynanacağını belirterek; “Bu organizasyona yönelik özel çalışmalar yapıyoruz. Hentbol adına yapılmamış ama özlenen bir organizasyon yapmak istiyoruz. Sakarya halkını maçlara bekliyoruz. Final maçları TRTSpor Yıldız’dan da yayımlanacak. Tüm takımlara başarılar diliyorum. Resmi olarak açıkladığımız ilk sponsorluğumuz HDI Sigorta ile oldu. Bu anlaşma bundan sonraki birçok sponsorluğumuzun da inşallah öncüsü olur.”

Hentbolu uçurmak istiyoruz. Asıl amaç bu. Hentbol uzun yıllardan bu yana potansiyelinin altında ilgi gösterilmiş bir branş. Hentbola 51 yeni kulüp katıldı. Liglerde yer almak üzere başvurdular, bu sayı çok daha yukarılara çıkacak. Okullarda öğrenciler daha fazla hentbola katılacaklar. Z kuşağına temas etmek, sosyal medyayı iyi kullanmak istiyoruz. Hentbol camiasından bize destek olmasını, geleceğe umutla bakmasını istiyorumé şeklinde konuştu.

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu da şunları söyledi: ‘‘HDI Sigorta olarak Sporun Sigortası unvanı ile 56 kulüp, 7 farklı branş, 5 bireysel sporcu ve bugün Türkiye Hentbol Federasyonu ile yaptığımız anlaşma ile üç federasyonumuz ile yan yana yürüyoruz. Federasyonumuza olan desteğimiz ve ilk olma motivasyonumuz ile uzun yıllar güzel işler yapacağımıza eminiz. Büyük bir özveri ile HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Finali’nde mücadele göstermeye hak kazanan dört takımımızı tebrik ediyor, Uğur Başkanımız nezdinde bizlere olan güvenleri için Federasyonumuza bir kez daha teşekkür ediyoruz.”

Konuşmaların ardından THF ile HDI Sigorta arasında isim sponsorluk sözleşmesi imzalandı. İmza sonrası THF Başkanı Uğur Kılıç, Ceyhan Hancıoğlu’na Milli Takım forması takdim etti.

 

Bakmadan Geçme