THF ile Molten arasındaki anlaşma resmileşti

Hentbolhaber.net / Yılmaz Acar DAVUT
(DETAYLI FOTOĞRAFLAR YÜKLENECEK) Türkiye Hentbol Federasyonu ile Molten arasında Resmi Maç Topu Sponsorluğu sözleşmesi imza töreni düzenlendi. Renaissance Polat İstanbul Hotel'de gerçekleşen imza törenine Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Molten Genel Müdürü Aksel Kazan katıldı.

Hentbolhaber.Net / Yılmaz Acar DAVUT – Türkiye Hentbol Federasyonu ile Molten arasında Resmi Maç Topu Sponsorluğu sözleşmesi imza töreni düzenlendi. Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşen imza törenine Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Molten Genel Müdürü Aksel Kazan katıldı.

2+1 yıllık olduğu öğrenilen anlaşma gereği tüm liglerde resmi maç topunun Molten olacağı bilgisi paylaşıldı. Anlaşma kapsamında Molten’in kulüplere, Milli takıma ve federasyona top desteği sağlanacağı bilgisi paylaşıldı. Başkan Uğur Kılıç burada yaptığı konuşmada; “Böyle önemli bir markayla bir arada olarak hentbolun ivmelenerek büyüyeceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“BU ANLAŞMANIN BİZE ÇOK UYUMLU OLUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
Molten Genel Müdürü Aksel Kazan’ın konuşmasındaki önemli noktalar şu şekilde: “Hentbol Federasyonu Türkiye’nin köklü kurumlarından ve bugüne kadar on binlerce sporcu yetiştirmiş tarihi başarılarla dolu bir federasyon. Başkanın seçilmesiyle birlikte yeni bir yapılanma var. Hedefleri de oldukça yüksek. Atılan yeni adımlarla birlikte hem takipçi sayısının hem oyuncu sayısının katlanarak artacağını düşünüyor ve inanıyoruz. Biz elimizden gelen tüm desteği sağlamaya çalışacağız. Bu branşın gelişmesi için elimizden gelen tüm katkıyı sağlamaya çalışacağız. Sayın Başkan’a ve Yönetim Kurulu’na desteklerinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu anlaşmanın bize çok uyumlu bir anlaşma olduğunu düşünüyorum.”

Molten ve Ender spor hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kazan, Uluslararası Hentbol Federasyonu ve birçok federasyonun da resmi maç topunun Molten olduğunu belirterek, Molten’in 80 yıllık köklü bir marka olduğunu kaydetti. Kazan; “Oyuncuların gerçek performansını ortaya çıkarmayı amaçlıyor” ifadelerini kullandı.

“BU İŞBİRLİĞİNİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAĞIZ”

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç; “Hedeflerimiz büyük. Dünya devi markalarla işbirliği yapmak istiyoruz. Molten de özellikle top konusunda dünyanın en önemli markalarından bir tanesi. Dünya Hentbol Federasyonu’nun da tercih ettiği, birçok şampiyonada kullanılan resmi top Molten. Bu işbirliğinden dolayı mutluyuz. Bu desteği hiçbir zaman unutmayacağız, çok kıymetli buluyoruz” dedi.

Başkan Kılıç: “Hedeflerimize önemli markalarla taşıyabiliriz. Sağladığımız her kaynağı kulüplere aktarmak istiyoruz. Acıbadem, HDİ, Molten; bayramdan sonra çok önemli bir markayla daha anlaşma açıklayacağız. Hentbol kendini göstermeye devam ediyor. Sizler de bizi izlemeye devam edin. Ender Spor ailesine, Molten’e, onların nezdinde genel müdürümüze çok teşekkür ediyorum.”

 

Bakmadan Geçme