THF Seçim Takvimini Açıkladı

Türkiye Hentbol Federasyonu 27 Eylül Cuma günü gerçekleştirilecek genel kurula ilişkin 'Genel Kurul Duyurusu' yayınladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu, 6. Olağan Genel Kurulu ile 7. Olağan Mali Genel Kurulu 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 10.30’da yapılacak.

Genel Kurula girişleri 08:00-10:00 saatleri arasında olacak.

27 Eylül 2024 Cuma tarihinde çoğunluk sağlanamadığı takdirde, ikinci toplantı 28 Eylül 2024 tarihinde aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın 7405 sayılı Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Kanununun 29/1. Maddesi uyarınca seçimle belirlenen kurulların asgari asıl üye sayısının iki katı delegenin katılımıyla yapılacak.

Genel Kurulun yapılacağı adres bilgileri Türkiye Hentbol Federasyonu web sayfasından daha sonra ayrıca duyurulacak.

Kura Duyurusu

Genel kurul tarihinden önce iki sezon üst üste Federasyon faaliyetlerine katılarak tamamlayan Türkiye Hentbol Federasyonu’nun diğer liglerinde yer alan kulüpleri temsilen bay ve bayan takımları için ayrı ayrı birer üye seçilecek.

Genel Kuruldaki kulüp temsilcilerinin Türkiye Hentbol Federasyonu’nun diğer liglerinde (1. Lig-2. Lig) mücadele eden en fazla yüzde 30’nu oluşturan delege sayısını belirlemek için (76 spor kulüpten 61 spor kulübüne indirilecek) federasyonun Ankara Ofisi’nde 19 Ağustos 2024 Pazartesi günü saat 15:00’da noter huzurunda ve THF Youtube kanalımızdan canlı olarak yayınlanarak kura çekimi yapılacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu

Bakmadan Geçme