THF uzatmalara gider mi?

Türkiye Hentbol Federasyonu’nun 2020/21 sezonu için iki kez uzattığı lige başvuru süresi bugün sona eriyor.

HENTBOLHABER.NET – Türkiye Hentbol Federasyonu, Liglere başvuru süresini ikinci kez uzatmış ve son başvuru tarihini 7 Ağustos olarak açıklamıştı.

İlk açıklamada 17 Temmuz’da dolan süre, 24 Temmuz’a kadar uzatılmıştı. 24 Temmuz’da yapılan görüşmelerde Türkiye Hentbol Federasyonu, Liglere katılım için süreyi ikinci kez uzatma kararı almıştı.

2020-2021 sezonu erkekler ve kadınlar Süper Lig, 1. Lig ve 2. Liglere katılım süreci için başvuruların 7 Ağustos  2020 Cuma günü sona ereceği daha önce paylaşılmıştı.

Ligde mücadele etmek için takımların bugün mesai saatine kadar gerekli işlemleri yapması bekleniyor.

THF Uzatmalara gider mi?

Pandemi krizi ve son günlerde  bazı kulüplerin gelecek sezon bütçelerini tam olarak ayarlayamadıkları konuşuluyor. Ortaya çıkan problemler nedeniyle kulüplerin lige katılım ve lisans ücretleri konusunda sıkıntı yaşadıkları ve THF”ye  zaman zaman bu konularda görüş bildirdikleri paylaşıldı.

THF’nin akşam saatlerinde tekrar bir değerlendirme yapacağı ancak başvuru süresini uzatma niyetlerinin olmadığı öğrenildi.

Erkekler Süper Ligi 14 takımla oynanır mı?

Erkekler ve Kadınlar Süper Liglerin 12’şer takımlı, Erkekler 1. Ligin 17 takımlı, Kadınlar 1. Ligin 16 takımlı, Erkekler ve Kadınlar 2. Ligin 16’şar takımlı (Bölgesel Ligden gelecek takımlarla beraber) olması planlandığı paylaşılmıştı.

Ancak son dönemde erkeklerde 3 takımın ( Ankara Hentbol İhtisas, Tokat GSK, Seyhan Belediyesi SK) Süper Lig’de olmak istediğine yönelik olarak THF ile görüştükleri ve başvurdukları paylaşıldı. THF’nin bu akşam gerçekleşecek olan başvurulara göre yönetim kurulu kararını açıklayacağı öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR…

2020/21 sezonu takımları açıklandı

 

Bakmadan Geçme