THF Yönetim Kurulu toplandı

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısı dün gerçekleştirildi.

HENTBOLHABER.NET- Liglere katılım için son başvuru tarihini 10 Temmuz olarak belirleyen Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu, mesai saatinin dolması ile birlikte başvuruları değerlendirdi ve bazı kararlara imza attı.

Şuan için THF’den resmi bir açıklama olmamasına rağmen sosyal medyada alınan kararlar üzerine paylaşımlar dikkat çekiyor.

Haber

Trabzon Hentbol İl Temsilcisi İskender Ayvaz, ilk olarak Akçaabat Tütünspor kaynaklı olarak Akçaabat Tütünspor’un Erkekler Süper Ligine alındığını sosyal medyada açıkladı. Bir diğer sosyal medyada ise Kadınlar Süper Ligi’nin 12 takımla oynanacağı açıklandı.

Diğer taraftan Ankara İl Özel İdare SK’nın isim değişikliği ile Zağnos SK olduğu, Kayseri Rainbow Spor Kulübünün haklarını devrettiği de ifade ediliyor.

2015-16 sezonunda hangi takımların müracaat ettiği yada hangilerinin gerekli koşulları sağlamadığı(10.30 itibariyle) THF tarafından açıklanmadı.

Sosyal medyada yer alan dedikoduların ve paylaşımların ise Yönetim Kurulu kararları açıklanmadan ortaya çıkması hentbol severlerde şaşkınlık yaratıyor.

Bakmadan Geçme