THF’den Büyük Adımlar

Türkiye Hentbol Federasyonu, Thf Spor Salonu içindeki Kamp Merkezinin ihalesini gerçekleştirdi hemde İstanbul’daki Hentbol Salonunun müjdesini verdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz, Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada hem ihale süreci hemde İstanbul’daki Hentbol Salonu ile ilgili bilgi verdi.

HaberÇapraz, "Çankaya’daki merkezimizin içinde yapacağımız Kamp Eğitim Merkezini kamuihale kurumu ile ihale etmiş bulunuyoruz.

İhale dosyaları şu an KİK’debu sürecin sonuçlanmasını bekliyoruz. Kamp Eğitim Merkezimiz bittiğinde50 kişiye kadar misafir ağırlayabileceğimiz  bir tesisede kavuşmuşolacağız. Yıllardır eksikliğini duyduğumuz bu tesis, artık hem millitakımlarımızın kendi yuvalarında kamp yapmalarını sağlayacak hem deuygun olduğu zamanlarda spor kuluplerimizin kullanımına sunulacaktır."dedi.

Çapraz ayrıca, "İstanbul’da yaşadığımız salon sıkıntısınada son vermek için çokyakında Çekmeköy’de hentbol’e tahsis edilecek olan salonda gereklitadilatları yaparak, İstanbul’daki bu eksikliği giderip, İstanbul’da kiyuvasınada hentbol camiası kavuşmuş olacak."dedi.

Hentbolhaber.Net Özel Haberidir…

Bakmadan Geçme