THW Kiel: Aradığımızı İstanbul’da bulduk

THW Kiel Teknik Direktörü Alfred Gislason, “Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi bir sezon çıkaran Beşiktaş, bizi daha güçlü yapacak zorlu bir rakip” dedi.

HENTBOLHABER.NET / FULYA ÖKTEM – Türkiye bu hafta sonu bir efsaneyi daha konu ediyor.  Hentbolun en önemli takımlarından Alman THW Kiel, Beşiktaş Mogaz ile bir hazırlık maçı yapmak üzere İstanbul’a geliyor.

Alman efsanesinin İzlandalı Teknik Direktörü Alfred Gislason ve Genel Menajer Thorsten Storm, THW Kiel’in İstanbul ziyareti ve Beşiktaş Mogazile yapacakları maç için Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundular.

THORSTEN STORM – GENEL MENAJER
“Yükselen Türk hentboluna destek vermek ve Türkiye’deki hentbol severlerle temas etmek için böyle bir seyahat düzenlemeye karar verdik. Bu sayede muhteşem bir metropolisi de görmüş olacağız. Beşiktaş Mogaz’ın konuğu olmaktan onur duyuyoruz. İstanbul’da oynama şansı elde ettiğimiz için müteşekkiriz.”

ALFRED GISLASON – TEKNİK DİREKTÖR
“Sezon sonuna kadar yoğun bir programımız var. Bundesliga Şampiyonluğu için mücadele ediyoruz. Ayrıca VELUX EHF Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde (VELUX EHF Final4 ) yer alacağız. Bu finallere en iyi şekilde hazırlanmak için güçlü bir rakip arayışı içindeydik. Ve bu zorlu rakip Şampiyonlar Ligi’nde gerçekten iyi bir sezon çıkaran Beşiktaş oldu. FC Barcelona, SG Flensburg-Handewitt, Orlen Wisla Plock ve KIF Kolding Kopenhag gibi Avrupa’nın en büyük kulüpleri Beşiktaş ile çok zorlu mücadeleler verdiler. Beşiktaş güçlü bir gelecek inşa ediyor. Beşiktaş Mogaz ile yapacağımız hazırlık maçı için mutluyuz. Tarih ve kültür mozaiği İstanbul’u ziyaret edeceğimiz için heyecanlıyız.”

ZEBRALAR TAM KADRO İSTANBUL’DA
Sakatlıkları bulunan Dominik Klein, Kaleci Johan Sjöstrand ile takıma bu sezon 6 aylığına tekrar katılan Kaleci Steinar Ege dışında THW Kiel kadrosu Türkiye’de olacak.

THW KIEL OYUNCULAR
Domagoj Duvnjak – Orta Oyun Kurucu, Sol Oyun Kurucu – Hırvat
Joan Cañellas – Orta Oyun Kurucu – İspanyol
Henrik  Lundström – Sol Kanat – İsveçli
Rune Dahmke – Sol Kanat – Alman
Kim  Sonne Hansen – Kaleci –Danimarkalı
Andreas Palicka – Kaleci – İsveçli
Christian  Sprenger – Sağ Kanat – Alman
Niclas Ekberg – Sağ Kanat – İsveçli
Rene  Toft Hansen – Pivot – Danimarkalı
Patrick Wiencek – Pivot – Alman
Marco Vujin – Sağ Oyun Kurucu – Sırp
Steffen Weinhold – Sağ Oyun Kurucu, Orta Oyun Kurucu – Alman
Aron  Palmarsson – Orta Oyun Kurucu – İzlandalı
Rasmus Lauge – Orta Oyun Kurucu – Danimarkalı
Filip Jicha – Sol Oyun Kurucu, Orta Oyun Kurucu, Kaptan – Çek

TEKNİK EKİP
Alfred Gislason – Teknik Direktör –İzlandalı
Jörn-Uwe Lommel –Yardımcı Antrenör – Alman

İDARİ EKİP
Thorsten Storm – Genel Menajer
Christian Robohm – Basın Direktörü

Hentbolhaber.Net ailesi olarak THW Kiel Basın ve Halkla İlişkiler Direktörü Christian Robohm’a desteği için teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme