Tire’de Hentbol çoşkusu

İzmir'in Tire İlçesi'nin kırsal Kireli Mahallesi'ndeki Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu'na Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ) tarafından hentbol kalesi ve çok sayıda hentbol topu alındı.

Tire’ye 10 kilometre mesafedeki Kireli Mahallesi’ndeki Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni ve öğrencileri, geçtiğimiz günlerde Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer’den okul bahçesine bir hentbol sahası yapılmasını istedi. Öğrencilerin ders eğitimi dışında, sosyal ve sportif faaliyetlerde de bulunmasının başarılarının artmasına destek vereceğini düşüncesinden yola çıkan Kaymakam Demirezer, konuyu TOSBİ Müdürü Galip Kılınç’a ileti, destek istedi. Kılınç, bugün Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Tire İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Erkut ile Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu’na gidip, iki hentbol kalesi ve onlarca hentbol topunu teslim etti. Büyük sevinç yaşayan öğrenciler, gün boyu kurulan sahada hentbol oynamanın keyfini yaşadı.

Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Çocuklarımızın sağlıklı beden gelişimi içinde spor yapmaları önemli. Bu şekilde çaba gösteren okul yöneticilerimize ve öğretmenlerimize elimizden geldiği kadar destek olmak istiyoruz. Yeter ki öğretmenlerimiz, okul yöneticilerimiz çocukların, ders dışındaki faaliyetleriyle de ilgilensinler” dedi.


//

Bakmadan Geçme