TİRYAKİ: ‘Amaç En Üst Sıralarda Yer Almak’

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasmanın zirvesinde yer alan Anafen Kolejinde keyifler yerinde.

2004 yılında başladıkları altyapı çalışmaları sayesinde şuan bir arada oynayan , sene başında Cent Koleji ve Bjk’den de takviyeler yaparak A Klasman mücadelesine başlayan İstanbul Anafen Koleji, Çetin TİRYAKİ yönetiminde liderliğin keyfini sürüyor.

Ligin en çok koşan ekiplerinden biri olan İstanbul temsilcisinde hedef "En üst sıralarda yer almak".

 

Haber

Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulunan Antrenör Çetin TİRYAKİ ;" Şu anda her ne kadar lider olup başarılı görünsekte, 2. devre maçların daha zorlu geçeceğini tahmin ediyorum. 1.Lig A Klasmanda her takım birbirini yenecek güçte ve maçlar çok çekişmeli geçmektedir. 2. devre iddialı olmak isteyen rakiplerimiz, hem oyuncu takviyesi, hem de kondisyonel ve teknik taktik açıdan eksiklerini gidereceklerdir.

 

Heyecanlı ve seyir zevki yüksek maçlar oynamaktayız. Özellikle Çay TV de yayınlanan maçlar salona gelemeyenleri ekran başına çekmektedir.

Sonuç olarak her takımın kadrolarında çok değerli sporcular var, 2. devre takımların, takım ruhunu oluşturabilenler  1.devreden daha başarılı olacaklarına inanıyorum.

Anafen Koleji Spor Kulübü olarak 7 yıldır spora ve özelliklede  hentbole destek  verdiklerinden kuruma  takımımız adına teşekkür ederim." dedi

HaberTakım Kaptanı Ömer Faruk GÜLDAL ise ;

"Uzun yıllardır bir arada oynamaktayız,Küçük ,yıldız ve gençlerde derecelerimiz mevcut. Bu başarılarımıza A Takım olarak 1.Lig A Klasmanda da Şampiyon olarak eklemek istiyoruz, ancak zorlu ve kaliteli kadroları olan rakiplerimiz var ve 2. Yılını oynadığımız A Klasman bu yıl daha zor geçmekte. Herkesi zor bir maraton beklemekte.

 

Hentbolun ve sporun güzelliklerini gösterebilmek dileğiyle."dedi.

 

 

 

Bakmadan Geçme