Tolga, Karabatic’i geçti!

Beşiktaş Mogaz HT'nin Pivotu Tolga Özbahar, Şampiyonlar Liginde 10. Haftanın yıldızı seçildi.

HENTBOLHABER.NET –  Beşiktaş Mogaz HT’nin başarılı Pivotu Tolga Özbahar, VELUX EHF Şampiyonlar Liginde ikinci defa haftanın yıldızı seçildi.

2016/2017 Sezonunun açılış maçında Portekiz şampiyonu Braga (ABC/Uminho) karşısındaki performansıyla Haftanın Yıldızı seçilen Özbahar, siyah beyazlılar için sezonun son  maçında da bu başarıya elde etti.

Ünlü milli oyuncu; hentbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı oyuncularından, günümüzün en tanınan oyuncusu Nikola Karabatic, Talant Dujshebaev’in yetenekli oğlu Alex Dujshebaev, Beşiktaşlıların THW Kiel maçından hatırlayacağı Löwen kalecisi Andreas Palicka gibi yıldızları geride bırakarak 10. Haftanın Yıldızı oldu.

TOLGA ÖZBAHAR 7 DEV ARASINDA

Hentbolseverlerin oylarının yüzde 47’sini alan Tolga Özbahar’ı yüzde 17 ile PSG’den Orta Oyun Kurucu Nikola Karabatic, yüzde 16 ile IFK Kristianstad’dan Sol Kanat Jerry Tollbring, yüzde 9 ile SG Flensburg-Handewitt’ten Sağ Kanat Bogdan Radivojevic, yüzde 5 ile Rhein-Neckar Löwen’den Kaleci Andreas Palicka ile HC Vardar’dan Sağ Oyun Kurucu Alex Dujshebaev ve yüzde 1 oyla Tatran Presov’dan Sol Oyun Kurucu Oliver Rabek takip etti.

Milli oyuncu Tolga Özbahar, 2014/2015 Sezonunda Şampiyonlar Ligi Yıldız Takımına (All Star) aday gösterilmişti.

10 HAFTANIN YARISINI BEŞİKTAŞ DOMİNE ETTİ

Bu sezon Beşiktaş Mogaz’ın ünlü Sağ Oyun Kurucusu, Milli Takım Kaptanı Ramazan Döne de iki defa Haftanın Yıldızı seçilmişti (5. Hafta Beşiktaş Mogaz – TTH Holstebro ve 7. Hafta ABC/Uminho – Beşiktaş Mogaz).

RAMAZAN DÖNE “HAFTANIN YILDIZI” OLDU

HAFTANIN EN DEĞERLİ OYUNCUSU YİNE RAMAZAN DÖNE

 

Bakmadan Geçme