Tolga ve Ramazan Açıklamalarda Bulundular

Beşiktaş Mogaz Takımı'nın deneyimli hentbolcusu Ramazan Döne, Şampiyonlar Ligi'nin çok zor bir arena olduğunu söyledi.

İlk kez VELUX EHF Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalmayı başaran Beşiktaş Mogaz Takımı’nın başarılı hentbolcuları Ramazan Döne ve Tolga Özbahar, 4’er gol kaydettikleri Orlen Wisla Plock maçıyla ilgili kulübün resmi sitesine özel açıklamalarda bulundu. Döne, Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk maç olması sebebiyle oyuna biraz tutuk başladıklarını belirterek, "Maça iyi başlayamadık. İlerleyen dakikalarda rakibi gözümüzde fazla büyüttüğümüzü fark ettik. Dengeyi yakalamayı başardık. Çok sert bir savunma bekliyorduk. Nitekim öyle de oldu. Orlen Wisla Plock kalecisi Corrales de çok etkili bir oyun ortaya koydu" dedi.

"TARAFTARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK İSTİYORUZ"

Gelecek haftalar için umut vadeden bir oyun oynadıklarını ifade eden Ramazan Döne, "Şampiyonlar Ligi çok zor bir arena. Biz mağlup olmamıza rağmen önümüzdeki haftalar için pozitif düşünebiliriz. Şimdi önce Süper Lig’deki Bursa Nilüfer Belediye maçına, ardından Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağımız KIF Kolding maçına odaklandık. Bir haftalık süreçte 3 maç oynamış olacağız. Taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz" diye konuştu.

ÖZBAHAR: "ORGANİZE OLMUŞ TARAFTARA KARŞI OYNAMAK ZOR"

Polonya deplasmanında pivot bölgesinde başarılı bir performans ortaya koyan Tolga Özbahar ise salondaki atmosferin boğuculuğundan bahsederek, "Sahaya çıktığınızda 5 bin kişilik iyi organize olmuş bir taraftar grubunun önünde oynamak maça dair dengeleri çok etkiliyor. En ufak pozisyonda hem hakemi hem de rakip oyuncuyu etkilemeyi, demoralize etmeyi çok iyi beceriyorlar. Bu atmosfere alışmak bile zaman alıyor. Ama eminim büyük Beşiktaş taraftarı da Sinan Erdem Spor Salonu’nda aynı boğucu atmosferi oluşturacaktır" ifadelerini kullandı.

"BİRÇOK BÖLGEDE ROTASYON SIKINTIMIZ VARDI"

Başarılı hentbolcu, 5 as oyuncudan yoksun oynamanın zorluklarına değinerek, "Birçok bölgede rotasyon sıkıntımız vardı. Nincevic, Rasic, Oğuzhan, Viktor ve Ozan gibi oyuncularımızdan yoksun mücadele ettik. Tabii ki herkes elinden geleni yaptı. Fakat yorulduk. Rakip hızlı hücuma çok iyi çıkan bir takım. Zaman zaman savunmaya dönmekte zorlandık. Şampiyonlar Ligi’nde biz de daha iyi hızlı hücum yaparak bu silahı kullanmalıyız" açıklamasında bulundu.

Bakmadan Geçme