Trabzon Ortahisar Antrenörü Sedat Yavuz'dan Mağlubiyet Değerlendirmesi

Hentbol Kadınlar Süper Ligi'ne bu sezon yükselen Trabzon Ortahisar Belediyespor, sezona Adana Adasokağı mağlubiyetiyle başladı. Ortahisar Belediyespor Antrenörü Sedat Yavuz, 29-33'lük mağlubiyeti değerlendirdi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’ne bu sezon yükselen Trabzon Ortahisar Belediyespor, sezona Adana Adasokağı mağlubiyetiyle başladı. Ortahisar Belediyespor Antrenörü Sedat Yavuz, 29-33’lük mağlubiyeti değerlendirdi.

Yavuz’un açıklamaları şöyle: “Çok güzel bir takım kurduk, iddialı bir takım kurduk. Kurduğumuz takıma çok güveniyorum. Bir sağ oyun kurucuya ihtiyacımız var onun haricinde güzel bir takımız.”

‘Bu Dönemi En Az Zararla Atlatmamız Gerekiyor’

Yavuz şöyle devam etti: “Takımımızın ilk 7’sini geçen yıldaki takımdan 5 farklı oyuncu oluşturuyor. 40-45 günlük bir sezon başlangıcı yaptık ama en büyük eksikliğimiz, hazırlık maçı yapamamak oldu. Ankara ve İzmir’deki turnuvalara katılım sağlayamadık. Adana ekibi kadro olarak çok rahat yenmemiz gereken bir takımdı. Onların hem hazırlık dönemi geçirmesi hem turnuvalara katılması bize göre daha organize bir takım olmaları bizim handikabımızdı. İlk haftalarımız takım olma yolunda hazırlık süreci gibi işleyecek ama bu dönemi en az zararla atlatmamız gerekiyor.”

‘Hedefimiz İlk 5’

Yavuz son olarak; “İkinci yarının son 15 dakikasında inanılmaz hatalar yaptık. Adana ise daha çok hücumda kalıp daha az hata yaptı. Yanlışlarımızı izleyerek gidermeye çalışıyoruz. Hedefimiz ilk 5. Bunu yapabilecek bir takımız. Çok uzun bir maraton. Lig, Play-Off var. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah bundan sonraki maçları istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum. Seyircimize özür borcumuz var. İlerleyen haftalarda bu özrümüzü dileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme