Zağnosspor’un puan kaybetmeye tahammülü yok!

Kadınlar Süper Lig'de ikinci yarı başlıyor. Ligin ikinci yarısına Bursa Osmangazi Belediye Spor ile kendi seyircisi önünde oynayacağı maçla başlayacak olan Zağnosspor'da keyifler yerinde.

HENTBOLHABER.NET – Ligin ikinci yarısında daha iyi sonuçlar almak istediklerini belirten Zağnosspor  Kulübü Başkan Yardımcısı Osman Zaman açıklamalarda bulundu.

Bursa Osmangazi maçını kazanarak ligin ikinci yarısına moralli başlamak istediklerini söyleyen Zaman, “bugün lig kaldığı yerden yeniden başlıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynayacağımız maçta rakibimiz Bursa Osmangazi. Takımımız lige verilen arada iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha iyi performans bekliyoruz. Özellikle iç saha maçlarında puan kaybetmek gibi bir lüksümüz yok. Taraftarımız yanımızda olduğunda kendi evimizde oldukça iyi mücadele ediyoruz. bugün saat 17.00’da başlayacak maçta tüm sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Zağnosspor ile Bursa Osmangazi arasında 19 Mayıs Spor Salonu’nda bugün oynanacak karşılaşma saat 17.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Giresun ilinden Mustafa Kankaya ve Mesut Erdoğan ikilisi yönetecek.




Bakmadan Geçme