Trabzon’da Hedef: “Avrupa Kupaları”

Hentbol Erkekler Süper Ligi Ekiplerinden Trabzonspor’da Antrenör Ahmet Kaynak, “Gelecek Sezon Avrupa Kupalarında Mücadele Etmek İstiyoruz.”dedi.

Hentbol Erkekler Süper Ligi normal sezonunda ligde kalıp, play-offları az puan farkı ile kaçıran Bordo-Mavili ekipte ilk devredeki kötü oyun hala konuşuluyor.

Ahmet Kaynak, "Ligde ilk devre kötü mücadele ettik , ama çok da şanssızdık. Açıkçası bazı maçları kendi elimizle verdik. Bazı şanssız maçlarda puan almış olsa idik , Play-Off’lara kalmış ve belkide Avrupa Kupası için şanslarımızı zorlayacaktık."dedi.

Trabzonspor’da yeni başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun seçildiğini ve Hentbol takımına bakış açısının ne olduğunu sorduğumuzda ise Ahmet Kaynak şunları söyledi: " Açıkçası daha başkan ile görüşmedik, yeni seçim oldu. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim ile birlikte toplantı yapıp, gelecek sezonun bütçe planlaması üzerine de konuşacağız."dedi.

Transfer çalışmalarına da değinen Kaynak: " Şuan için oyuncularımızdan hiçkimseyi kaybetmedik , ilerleyen günlerde bütçe planlamamıza göre 2-3 oyunucu transfer etmek için uğraşacağız. Trabzonspor hentbol takımı bir marka ve Avrupa Kupalarında mücadele edecek bir ekip oluşturacağız."dedi.

Bakmadan Geçme