Trabzon’da Hentbol Çoşkusuna Son Üç Gün

Liseler Dünya Şampiyonası Trabzon’da 20-28 Haziran 2014 Tarihleri arasında organize edilecek.

22 Ülkeden 44 Kız-Erkek Ülke takımının katılacağı organizasyonda heyecana son üç gün kaldı.

Çoşkusunun başlamasına az bir süre kala Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala‘dan son durum değerlendirmesi aldık.

Ayhan Pala : "  Dünyadan 22 Ülkeden 44 takımın  katılacak olmasından  dolayı son derece memnunuz. Trabzon’da hentbolun kalbi atacak. Dostluk, Barış , Kardeşlik mesajları tüm dünyaya Trabzon’da verilecek.

Kız-Erkek 4 takım ile Şampiyonaya katılıyoruz. En az bir takımımızın final oynayacağını umut ediyoruz. İnşallah dört takımımızda derece yapar ve bu mutluluğu doyasıya yaşarız.

Türkiye Okul Sporları Federasyonu olarak hazırlıklar için tüm takımlarımızı 15 Haziran’da  kampa aldık. Dört takımımızda şuan Trabzon’da kampta bulunuyorlar. Gerekli hazırlıkları, eksiklikleri tamamlıyorlar.Ayrıca Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Tarafından Türkiye’den Fırat Beyde – Hasan Kaygusuz çifti ile Sami Aytaç-Cihan Yılmaz hakem çiftleri görevlendirildi. Hakem çiftlerimizin haricinde 18 çift hakem bu turnuvada görev yapacak. Öncelikle hakemlerimize ardından da diğer hakemlere başarılar dileriz.

Bu turnuvada Ülkemizi temsil edecek olan sporcularımız Türk Hentbolunun geleceğini temsil ediyorlar. Ayrıca Ülkemizin Yıldız-Genç takımlarında forma giyiyorlar. Dünya Şampiyonası sebebiyle onlar içinde önemli bir deneyim olacak.

Sonuç olarak tüm Hentbol Ailesini Trabzon’da Hentbolun Kalbinde olmaya davet ediyoruz. Gelin hep beraber bu çoşkuyu yaşayalım."dedi.

Bakmadan Geçme