Trabzon’da istenmeyen olaylar yaşandı

Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Trabzonspor, Kayseri Rainbow'u 25-23 yenmesine rağmen elenirken, müsabaka içerisinde ve soyunma odaları önünde istenmeyen üzücü olayların yaşandığı ortaya çıktı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre, müsabakada zaman zaman arbede yaşandığı ve iki takım arasındaki kavganın soyunma odalarına kadar taşındı ifade edildi.

19 Mayıs Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın 13. dakikasında Trabzonsporlu oyuncu İsmail’in gol atması ve ardından Rainbow Kayserisporlu Atilla’nın sakatlanarak yerde kalması sonucu gerginliğin tırmandığı, bu pozisyonda oyuncusuna zamanında müdahale yapılmamasına sinirlenen Kayserispor Teknik Direktörü Yücel Şimşek ‘in sinirlenerek sahaya girdiği belirtildi. Bu sırada sakatlanan oyuncunun takım arkadaşlarının yardımı ve sedye ile saha kenarına taşındığı vurgulandı. Oyuncu sahada yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken, iki takım arasında yaşanan tartışmanın bordo-mavili kulüp yöneticilerin araya girmesiyle büyümeden engellendiği belirtildi.

Maçın sona ermesiyle birlikte iki takım sporcuların sahada birbirlerini tebrik ettikleri, soyunma odasına giderken ise konuk takım Rainbow Kayserisporlu oyunculara sinirlenen Trabzonsporlu oyuncular ile konuk ekip oyuncuları arasında soyunma odası önünde tekrar arbede yaşandığı ifade edildi.

Haberin Tamamını Okumak İçin Tıklayınız.

 

 

Bakmadan Geçme