Trabzon’da İyi Başlamak İstiyoruz

Erkekler Hentbol Süper Ligi 2012-2013 sezonu öncesi kadrosunu çok önemli oyuncularla takviye eden Ankara İl Özel İdarespor'da, gözler ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçına çevrildi.

Bu maçla birlikte yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Ankara İl Özel İdarespor Antrenörü Murat MIZRAKÇI, "İki aylık bir hazırlık dönemi geçirdik. Bu doğrultuda iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Artık hafta sonu oynayacağımız Trabzonspor maçını bekliyoruz. Sporcularımız maç yapmayı, mücadele etmeyi özlediler. Bu yıl oluşturduğumuz takımın ligde iyi şeyler yapmasını bekliyorum. Ligin başında takım olma yolunda bir takım zorluklar olacaktır. Sporun içinde bunlar yaşanacaktır. Ancak takımın oyuncu profiline ve geçirdiğimiz döneme baktığımızda bu zor süreci kısa bir zamanda atlatacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Haber

HEDEF AVRUPA’YA GİTMEK

“Bu sezonun zor ve uzun geçeceğinin farkındayız.” Diyen MIZRAKÇI, “Hedefimiz hem ligde hem de kupada gidebileceğimiz en son noktaya kadar mücadelemizi vermektir. Bu hedefler doğrultusunda bu hafta sonu zorlu bir deplasmanda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi bir hava yakalayıp sezon sonuna kadarda hep üzerine koyan bir tablo çizmek en büyük isteğimizdir. Bu sezon sonunda Ankara Özel İdare Hentbol Takımı’nın Avrupa Kupası bileti alması en büyük hedefimiz olacaktır." Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme