Trabzon’da Muhteşem Açılış Töreni

Trabzon’da Gençler Türkiye Şampiyonası açılış seramonisi gerçekleşti.

Trabzon’da Gençler Türkiye Şampiyonası açılış seramonisi 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleşti.

Törende halk oyunu gösterisi açılışa damga vurdu.

Trabzon’lu hentbol severler 19 Mayıs Spor Salonu’na heyecan kattı.

19 Mayıs Spor Salonu’nda yapılan ve Trabzon Gençlik Hizmetleri veSpor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Liseli Gençler TürkiyeHentbol Şampiyonası’na 8 Erkek ve 8 Bayan takım olmak üzer toplam 16takım katıldı. Turnuvada şampiyon olan bay-bayan takımlar ülkemiziHaziran ayı içerisinde Trabzon’da yapılacak olan ISF Dünya LiseliGençler Hentbol Şampiyonası’nda temsil edecekler. Beş gün sürecek olanturnuvaya Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Eskişehir, İzmir veİstanbul’da 16 takım katıldı.

Açılış konuşmasında katılansporculara başarılar dileyen Trabzon Vali yardımcısı Halil İbrahimErtekin, "Sizleri Türkiye’nin değişik bölgelerinden sporcularsınız.Ortak amaç ve beraberlik içerisindesiniz. Sizlerin bu turnuvayakatılmanızda destekleri oılan okullarımızın yöneticilerini veöğretmenlerine teşekkür ediyorum. Okullarımızda derslerde başarılı olmakönemli, ama diğer bir başarıda hem sosyal hayatta başarı hem dekendinizi geliştirme anlamında bir spor dalıyla da uğraşmak ve o anlamdabaşarılı olmak çok güzel" şeklinde konuştu.

Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin açılış konuşmasından sonra katılan takımlara hazırlanan hediye paketlerini verdi.

Haber

Resimler ve Detaylar Hentbolhaber.Net’te paylaşılacaktır.

Bakmadan Geçme