Trabzonspor Çıkışa Geçti

Karadeniz Fırtınası, ligde oynadığı son 3 maçta, 2 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı.

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla çıkışa geçti. Bordo Mavililer, ligde oynadığı son 3 maçta, 2 galibiyet 1 beraberlik elde etti. Karadeniz Fırtınasının aldığı bu başarılı sonuçlarda, takımın devre arasında kadrosuna kattığı kaleci Kayhan, büyük rol oynadı.

Trabzonspor’un en son kendi evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 29-24 yendiği maçta da mükemmele yakın bir performans sergileyen kaleci Kayhan, 12-13 tane birebir pozisyonda İzmirli oyunculara gol şansı vermeyerek, takımını galibiyete taşıyan oyuncuların başında geldi.

Trabzonspor ve İzmir Büyükşehir Belediyespor takımları arasındaki maçın ilk 10 dakikalık bölümünde kalesinde tam anlamıyla devleşen ve hiç gol yemeyen Kayhan, Bordo Mavililerin daha maçın başında 7-0 öne geçmesini sağladı.

Durum böyle olunca İzmir ekibi ilk molasını 9. dakikada almak zorunda kaldı ve moladan sonra oyuna biraz olsun denge geldi. Ege Temsilcisi ilk devre sonuna doğru 7 sayılık farkı 3’e indirdi ve soyunma odasına 13-10 Trabzonspor’un üstünlüğüyle gidildi.

Ev sahibi ekip maçın ikinci devresine de fırtına gibi başladı. Kaleci Kayhan, bu bölümde de kalesini gole kapatarak skorun bir anda 19-12 olmasını sağladı.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde konuk takım farkı kapatmak için çalışsa da iyi savunma yapan Bordo Mavililer, hücumda da iyi bir istatistik yakaladı ve salondan 29-24 galip ayrılarak önemli bir galibiyete imza attı.

Bakmadan Geçme