Trabzonspor Galibiyeti Hak Etti

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde Antalyaspor’u 30-28 mağlup eden Trabzonspor’da antrenör Ahmet Kaynak, rakipleri karşısında ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Kaynak, yaptığıaçıklamada, Antalyaspor’un maç öncesi art arda 3galibiyetinin bulunduğunu dile getirerek, "Bu karşılaşmayı da kazanıpgalibiyet serilerini sürdürmek isteyeceklerini biliyorduk. Bizim deşiddetle galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu bilinçle maça hazırlanmıştık.Antalyaspor’u iyi etüt edip, zaaflarından yararlanmak istedik. Öyle deyapıp maçı kazanmayı başardık" dedi.

Karşılaşma boyunca üstün oynayan taraf olduklarını ifade eden Kaynak,"İyi paslar yapıp, ataklara kontrollü çıktık. Kaleye indiğimiz hemenher pozisyonda da sayı bulmayı başardık. Maçın son dakikalarında skoru koruma iç güdüsü ile hareket ettik ve rakibimiz ataklarla farkın kapanmasına sebeb oldu.Sonuçta topa daha çok hakim olan tarafolarak da salondan galip ayrılmayı başardık. Rakibimiz karşısındaihtiyacımız olan bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Kaynak, yarın deplasmanda Adana Çukobirlik ile karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi:
"Rakibimizin puanının olmaması rahat birmaç olacağı anlamını taşımaz. Biz, bu karşılaşmaya da tıpkı diğertakımlarla oynadığımız maçlar gözüyle bakıyoruz. Karşılaşma için gerekliönlemlerimizi aldık. Adana’ya kazanmak için gidiyoruz. İyi oynayıp,sonuca gitmeye çalışacağız. Tek dezavantajımız, maçlarımızı üst üsteoynuyor olmamız. Bahane değil, skor üretmeliyiz. Sorumluluklarımızınfarkındayız. Adana’dan galibiyetle dönmek için mücadele edeceğiz.

Bakmadan Geçme