Trabzonspor Gürcülerini Kamuoyuna Tanıttı

Trabzonspor, yeni transferleri Gürcistan uyruklu oyuncular Rati Mskhvildze ve Giga Toronjakze kamuoyuna tanıttı.

Toplantıya, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barçın, Trabzonspor takımının Başkanı Nejmi Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri İrfan Akyüz, Selim Emre Ar, oyuncular Mskhvildze ve Toronjakze katıldı.

Haber
 
Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Akyüz, 2010 yılında başlayan Hentbol Erkekler Süper Lig’deki mücadelelerinin ilk günkü heyecanla devam ettiğini belirterek, "Trabzon ve Trabzonsporumuzun ismine, misyonuna ve vizyonuna uygun devam ettiğimiz yolculuğumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Ligde Trabzonspor’umuzun savaşçı kimliğine uygun, yarışçı bir ekip oluşturmak için çalışıyoruz. Bu ekibi daha da kuvvetlendirmek adına teknik ekibimizin bilgi ve isteği üzerine, eksik gördüğümüz bölgeler için iki yabancı sporcu ile anlaştık. Sezon başında hedef koyduğumuz ilk dört içinde olma isteğimizi sağlam ve kararlı şekilde sürdürmek istiyoruz" dedi.
 
Akyüz, transfer ettikleri oyun kurucu 27 yaşındaki Rati Mskhvildze ile kaleci 24 yaşındaki Giga Toronjakze’nin, kendilerini Avrupa arenasında ispat etmiş, tecrübeli sporcular olduğunu vurguladı.

Haber

Bakmadan Geçme