Trabzonspor Hentbol Kulübü'nden Belediye Başkanı'na Ziyaret

Trabzonspor Hentbol Kulünü Yönetim Kurulu, Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti.

Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barçın, Trabzonspor Hentbol Takımı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret eden Başkan Nejmi Keskin, “Yönetim kurulundaki arkadaşlar ile birlikte çok güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Geçen yıl şansız şekilde play-off’un ilk turunda elendik. Bu sene hedefimiz  Avrupa Ligi ” dedi.

Trabzonspor’un adını her branşta en üstte tutmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Keskin, daha önce olduğu gibi bundan sonra da belediyenin desteğini görmeyi istediklerini vurguladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi Murat Barçın ise “Trabzon hentbolu Türkiye’de çok önde. Hentbol liglerinde birçok takımda Trabzonlu ya da Trabzon’da hentbol oynamış sporcu var. Hentbolda Trabzon rezerv durumunda. Trabzonspor olarak bu iyi değerlendirilmeli” ifadelerini kullandı.

Başkan Genç, imkanları doğrultusunda bundan sonra Trabzonspor’a destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Nejmi Keskin, hentbol yönetimi adına Belediye Başkanı’na ismi yazılı forma hediye etti.

Bakmadan Geçme