Trabzonspor Hentbolda Geleceğe Umutla Bakıyor

Antrenör Kaynak: “Bir mağlubiyet bizi zirve mücadelesinden alıkoyamayacaktır”

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde deplasmanda Beşiktaş’a 40-25 mağlup olanTrabzonspor’da antrenör Ahmet Kaynak, bir mağlubiyetin kendilerinizirve mücadelesinden alıkoyamayacağını söyledi.

Kaynak,Beşiktaş karşısına galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Liginnamağlup bir takımına karşı mücadele verdik. Trabzon’daki ilk maçtanolsa gerek oldukça hırs yapmışlar. Maç gergin geçti" dedi.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasının hemen hemen başa baş geçtiğini ifade eden Kaynak, şöyle devam etti:

"Beşiktaştelaşa kapılarak bu dakikadan sonra oyunu iyice sertleştirdi. Bizimde birçok sakat ve hafif sakatlıkları bulunan oyuncularımız vardı. Buoyuncularımızı sertlik karşısında riske etmek istemedik. Çünkü birsonraki hafta Antalya ile çok önemli maçımız olacak. Hedef maçımızolduğunu söyleyebilirim. Antalya maçını da  düşünerek, olası daha ciddisakatlıklar yaşamamak için bu oyuncularımı oyunda tutmadım. Beşiktaş, bukarşılaşmada öyle bir hırs yaptı ki antrenörleri bile karşılaşmanınbitimine 4 dakika kala, hakeme gereksiz yere hakaretten dolayı kırmızıkart gördü. Zorluk derecesi yüksek bir maç oynadık ve kaybettik.Mağlubiyetlerin 1 sayısı da 15 sayı farkı da aynıdır. Nihayetindekaybettik ve üzgünüz."

Bu maçı unuttuklarını belirten Kaynak,deplasmanda Antalya Spor Kulübü ile yapacakları maçı düşünmeyebaşladıklarını sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme