Trabzonspor maça itiraz etti

Erkekler Hentbol Süper Lig play-off 1. turu 5. ve son maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’un, sahasında Trabzonspor'u 28-27 yendiği maça, Karadeniz ekibi itiraz etti.

HENTBOLHABER.NET  -THF Spor Salonunda oynanan ve büyük heyecana şahit olan müsabakada maçın ilk yarısı 13-13 beraberlikle sonuçlandı. Her iki ekip ikinci yarı da başabaş bir mücadeleye ortaya koyarlar iken, maçın bitimine 3 saniye kala 27-27 eşitlikle girildi. Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’da Efe son saniyede golü atarak skoru 28-27 yaptı.

Trabzonspor’un Teknik Heyeti ve yedek bankında bulunan sporcular bu gol sonrası masaya yönelerek, maçın gözlemcisine golün sinyal sesinden sonra geldiğini ve golün geçersiz sayılması gerektiğine yönelik olarak ifade de bulundular. Maçın son saniyesinden yaşanan bu olayda maçın hakemleri Serdar Özen ve Yunis Tokmak golün geçerli olduğunu belirtirek  golü verdiler.

Soyunma odalarına kadar itirazlar devam ederken, Trabzonspor Hentbol Takımı İdari Menajeri Ömür Mehmet Yazıcı, maçın son saniyesinde yaşanan pozisyonda atılan golün müsabaka bitiş sinyali sonrası geldiğini bu sebeble Türkiye Hentbol Federasyonuna gerekli itirazı yaptıklarını ifade etti. Müsabaka videosu ve görüntülerin Türkiye Hentbol Federasyonuna gönderileceğini belirten Ömür Mehmet Yazıcı, “Hentbol Federasyonundan gerekli kararın en kısa zamanda verileceğini umut ediyoruz. Adil olan golün sayılmaması” dedi.

Bakmadan Geçme