Trabzonspor , Mersin Beraberliğinden Memnun

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’un Antrenörü Ahmet Kaynak , ” Mersin hentbol takımından deplasmanda aldığımız 1 puandan memnunuz ” dedi.

Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak  yaptığı açıklamada, Mersin Hentbol Spor Kulübü ile yaptıklarımaçtan 30-30’luk skorla ayrıldıklarını anımsatarak, "Maçta zaman zamanyaşanan sertlikler bizi oyundan düşürdü. Özellikle iki oyuncumuzakasıtlı sertliklerde bulundular ve rakibimizden bir oyuncu oyundanatıldı. İlk yarı sonucunda geriden gelerek farkı kapattık ve ikinci yarıdaha hızlı oynamak için iki uzun oyuncumu oyundan alıp kısaoyuncularımı oyuna sürdük" diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında daha üstün oyun sergilediklerini anlatan Kaynak , şöyle devam etti : " Maçtaaltı sayı geriden gelerek farkı kapattık. Maçın bitimine bir dakikakala beraberliği sağladık. Hatta son on saniye kala pozisyonagireceğimiz anda rakip faul yaparak öne geçme şansımızı engelledi.Böylede olunca salondan bir puanla ayrıldık. Mersin hentbol takımındandeplasmanda aldığımız 1 puandan memnunuz. Şayet kaybeden taraf olsaydıkMersin sıralamada bizim üzerimize çıkacaktı. " dedi.

Yarın kendisahalarında karşılaşacakları Ankara İl Özel İdare maçından galipayrıldıkları takdirde ligde üst sıralara yükseleceklerini ifade edenKaynak , Rakibimiz bizim bir üst sıramızda yer alıyor. Bu maçıkazanmalıyız. Kazandığımız taktirde ilk üçte olacağız. Taraftarlarımızında desteği ile maçı kazanmak için oynayacağız " ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme