Trabzonspor Şen Şakrak

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde, İstanbul Anafen Koleji’ni 38-30 yenen Trabzonspor’un antrenörü Ahmet Kaynak, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kaynak, İstanbul Anafen Koleji ile ligin ilk yarısında yaptıklarıkarşılaşmayı 7 sayı farkla kaybettiklerini belirterek, "Bütünplanlarımızı, önce yenmek ardından da 7 sayı farkı yakalamak üzerineyaptık. Çalışmalarımızı bu doğrultuda gerçekleştirdik. Maçın ilk 15dakikası karşılıklı sayılarla geçti. Savunmada çok büyük hatalar yaptık.15. dakikadan sonra savunmada daha iyi organize olmaya başlayıncadevreyi üç sayı farkla önde bitirdik" dedi.

Karşılaşmanın ikinciyarısında oyuna ağırlıklarını koyduklarını ifade eden Kaynak, "Daha çokatak yapan, oyunu kontrolünde tutan, pozisyon vermeyen, rakibine hatalaryaptıran ve bulduğu toplarla rakip kaleye çabuk inen bir oyun ortayakoyunca karşılaşmadan arzu ettiğimiz sayı farkı ile galip ayrıldık. Bugalibiyet bizim iyi çalışmamızın semeresi oldu. İkinci yarıyagalibiyetle başladığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Kaynak, çarşamba günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacaklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Üstüste maçlar yorucu olabiliyor. Bu tür bahanelerin arkasınasığınmayacağız. Ankara’ya galibiyet parolasıyla gideceğiz. Üst üstealacağımız puanlarla ligde daha üst sıralara yükselmek istiyoruz. Zorbir maç olacak. Gençlerbirliği iyi transferler yaptı ve son dört maçtangalibiyetle ayrıldı. Çok zevkli bir mücadele olacak. İnşallah galipgelen taraf biz oluruz."

Trabzonspor’da, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bakmadan Geçme