Trabzonspor’a 2 maçlık ceza

Erkekler Süper Ligi’nde Trabzonspor ile Beşiktaş Mogaz arasından oynanan müsabakada yaşanan olaylar sebebiyle THF Disiplin Kurulu kararlarını açıkladı

Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada “12.12.2015 tarihinde Trabzon 19 Mayıs Spor Salonunda oynanan Trabzonspor ile Beşiktaş Mogaz takımları arasında oynanan Erkekler Süper Lig Müsabakasında, Trabzonspor Kulübü’nün tribünlerinden yapılan kötü tezahürat ve talimatlara göre yapılan anons gereği kendi evinde oynayacağı 2 Resmi müsabakada seyircisiz oynama cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” denildi.

45 gün hak mahrumiyeti
Ayrıca Trabzonspor Kulübü idarecilerinden Murat BARÇIN’ın hakemlere yönelik yaptığı itirazlardan ve Hakem soyunma odasına girmesinden dolayı THF Ceza Talimatının ilgili maddeleri gereğince 45 Gün süreyle Hak Mahrumiyeti Cezası aldığı yapılan açıklamada ifade edildi.

Trabzonspor cezaya itiraz edecek
THF’nin bugün disiplin kurulu kararlarını açıklaması sonrasında Trabzonspor’dan resmi açıklama yapılmadı. Ancak Trabzonspor’a yakın kaynaklardan elde edilen bilgiye göre Trabzonspor’un konu ile alakalı olarak cezaya itiraz edeceği ve itiraz başvurusunu yaptıktan sonra resmi açıklamayı yapacağı aktarıldı.




Bakmadan Geçme