Trabzonspor’da Hedef: İzmir’de Galibiyet

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor’da antrenörü Ahmet Kaynak, deplasmanda oynayacakları İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında tüm planları kazanmak üzerine kurduklarını söyledi.

Kaynak, yaptığıaçıklamada, geride kalan 5 haftada 3 mağlubiyet ve 2 galibiyetaldıklarını, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u yenerek üst sıralarayükselmek istediklerini ifade etti. İzmir Büyükşehir Belediyespor’unkendilerinden 1 puan farkla bir üst sırada bulunduğunu belirten Kaynak,rakiplerinin de maça asılacağını fakat kendilerinin de kazanmak için negerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

İzmir deplasmanından galibiyetle dönmek istediklerini vurgulayan Kaynak, sunları söyledi:

"Zor bir maça gidiyoruz ama favori tarafolarak kendimizi görüyoruz. Lige verilen arada iyi çalıştık. Kondisyoneksiğimiz dışında sayı sorunumuz üzerinde sıkı çalışmalar yaptık. İzmirBüyükşehir Belediyespor maçında tüm planlarımızı kazanmak üzerinekurduk. Şu anda, takımımın form grafiği ve moral durumu oldukça iyi.İzmir Büyükşehir Belediyespor, çok oyuncuyla oynamayı tercih eden birekip. Hata yüzdeleri de oldukça fazla. Dikkatli oynayacağız. Hatayaptırıp sayı üretmeye çalışacağız. Maçı kazanabilecek güce sahibiz.Bulduğumuz pozisyonların tümünü sayıya çevirebilirsek, bizim için rahatbir maç olur." Bu arada Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı’nda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Bakmadan Geçme