Trabzonspor’da kaptan konuştu

Ankara İl Özel İdare Spor Kulübünü 28-33 mağlup eden Trabzonspor’da kaptan İsmail Engin Haliloğlu,”Bu galibiyete bize moral oldu” dedi.

Hentbolhaber.Net – Kritik 2 puan açısından önem taşıyan Ankara İl Özel İdare Spor kulübü maçında galibiyet elde eden Trabzonspor takım kaptanı İsmail Engin Haliloğlu, " Geçen sezon çok iyi bir trend yakaladık.Bu sezonda yükselen trendimizi daha da yukarı çıkararaj lige renk katmak hedefimizdi"dedi.

Haliloğlu devam eden açıklamalarında , " Üç yabancı oyuncumuzun sakatlığı kemkleşen oyun yapımızı bozmasının yanında motivasyonumuzu da etkiledi. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen ilk 5 hafta şanssız puan kayıpları yaşadık. Ankara deplasmanı bize hem moral hem de puan kayıplarını tolere etmee başlayacak bir çıkış olarak gördük. Sonunda da istediğimizi elde ettik. Moral anlamında bize büük katkı sağladı. Açıkçası herkesin beklediği Trabzonspor için lig yeni başladı. Cumartesi günü de İzmir Büyükşehir Belediyespor maçından galibiyet ile ayrılarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz"dedi.






Bakmadan Geçme