Trabzonspor’da Mağlubiyetin Nedeni Açıklandı

Erkekler Hentbol Süper Ligi ilk haftasında deplasmanda İstanbul Anafen Koleji'ne 33-27 mağlup olan Trabzonspor’un antrenörü Ahmet Kaynak, lige iyi hazırlanamamaları nedeniyle rakipleri karşısında mağlup olduklarını söyledi.

İstanbul AnafenKoleji’ni yenebilecek güce sahip olduklarını ifade eden Kaynak, "Ancaksezonu geç açtık. Onlar bizden daha hazır durumdaydı. Sezon öncesiturnuvalara katılarak hem kondisyon hem de pratik yapabilmişlerdi.Lige sezon öncesi maçlarıyla ısınabilmişlerdi fakat biz sezonu geçaçtığımızdan dolayı lig için henüz hazır halde olamadık. Bu nedenle derakibimiz karşısında kaybettik" dedi.

Kaynak, bu tür bahanelerin arkasına sığınmamaları gerektiğin debelirterek, "Kısa zamanda daha çok çalışıp açıklarımızı kapatmalıyız. Bumaç bizim lige ısınma maçımızdı diyebilirim. Rakibimiz, tümavantajlarını iyi kullandı. Biz ise daha çok oyuncuyla oynayarak,kondisyonumuzu ekonomik kullanmaya çalıştık. Belki mağlup olduk amarakibimize kolayca da boyun eğmedik. İlerleyen haftalarda daha hazırhale geleceğiz" diye konuştu.

AA

Bakmadan Geçme