Erkekler Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Ankara Hentbol İhtisas’ı 36-23 yenen Trabzonspor, ligde art arda ikinci galibiyetini aldı.
HENTBOLHABER.NET – Trabzonspor Antrenörü Ahmet Kaynak, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçıyla yakaladıkları çıkışı, Ankara Hentbol İhtisas’ı yenerek sürdürdüklerini ve galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirtti.
Ahmet Kaynak, “Art arda ikinci galibiyetimizi aldığımız için mutluyun. Gün geçtikçe performansımız yükseliyor. Gelecek haftalarda daha iyi bir Trabzonspor olacak. Akçaabat Tütünspor’u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.
Kaynak, “Rakibimizi ciddiye alarak oynadık.Ankara Hentbol İhtisas zayıf bir ekipti ama biz kendilerini tüm rakiplerimiz gibi ciddiye alarak oynadık. Sonuca gitmeyi başardık” ifadelerini kullandı.
Polonya ve İsveç’in ev sahipliğinde 11-29 Ocak 2023 tarihleri arasında... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 14. haftası bugün oynanan beş karşılaşma... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 13. haftası... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin 12. hafta karşılaşmaları, bugün oynanan ve... Haberin Devamı..
Hentbol Erkekler Süper Ligi 13. haftası bugün oynanan iki maçla... Haberin Devamı..
Hentbolda Kadınlar Süper Ligi'ne 12. hafta, Erkekler Süper Ligi'ne ise... Haberin Devamı..
Hentbol Kadınlar Süper Ligi 11. hafta maçları... Haberin Devamı..