Trabzonspor'dan 4 Transfer

Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Trabzonspor, kadrosunu biri yabancı dört oyuncuyla takviye etti.

Bu sezon ligde zirve hesapları yapan Karadeniz Fırtınası, Polonya’nın Nelba Varşova Takımı’ndan Belaruslu Andrei Vakhnovich, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’dan Ömer Sarı, Erzurum Atatürk Üniversitesi’nden Mehmet Ali Akarsu ve geçen sezon Süper Lig’den küme düşen Antalya Akdeniz Üniversitesi’nden Zafer Yazıcı’yı transfer etti.

Haber
 

FIRTINA ZİRVE HESAPLARI YAPIYOR

Geçen sezonki takım iskeletini bozmadan eksik mevkilere teknik kadronun raporu doğrultusunda takviyeler yaptıkları belirten Trabzonspor Hentbol Derneği Başkanı Murat Barçın, “Trabzonspor markasını Hentbol Süper Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı aralıksız sürdürdüğümüz şu günlerde, dış transfer biri yabancı 4 oyuncu aldık. Bu oyuncuların bordo mavili ekibimize önemli katkılar yapacağından şüphemiz yok. Yeni sezonda hedefimiz ligin zirvesinde yer almak” dedi.

TEKNİK KADRODA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Bu arada bordo mavili ekip teknik kadroda da değişikliğe gitti. Takımın başına Seyfettin Tekin ve Nurcan Tabakoğlu’nu getiren Trabzonspor Yönetimi, Ahmet Kaynak’ı da İdari Menajer olarak görevlendirdi.

Haber

 

Bakmadan Geçme