Tepkiler ses getirdi

Trabzonspor Hentbol’un kapatılmasına yönelik tepkiler ses getirdi. Olumlu gelişmeler var…

HENTBOLHABER.NET – Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu’nun 26 Ağustos’ta katıldığı radyo programında hentbol şubesinin kapatıldığını söylemesinin ardından bordo mavili kulübün bu kararına yönelik tepki çığ gibi büyüdü. Hentbolhaber.Net ve Sports TV, hentbol ve Trabzon camialarının tepkisinin geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Ve Trabzonspor Hentbol’un kapatılmasına yönelik tepkiler ses getirdi. Olumlu gelişmeler var… 

TRABZONSPOR HENTBOL KAPANDI

Ocak ayında EHF EURO 2016’yı da yayınlayan sporun kanalı Sports TV, Trabzonspor Hentbol’un kapatılmasıyla ilgili oluşan tepkiyi ekrana taşıdı. Sports TV, Trabszonspor’un kapatılması ile ilgili görüşleri yayında paylaştı.

SOSYAL MEDYADA MUHARREM USTA’YA TEPKİ YAĞIYOR

Twitter’da #TSHentbol ve @hentbolhaber etiketleriyle paylaştığınız görüşleriniz, dün 16:30’da Sports Tv’de canlı yayında Ulaş Can ve Kübra Atalay’ın sunduğu programda okundu. Ayrıca programa Trabzonspor Hentbol eski şube sorumlusu Murat Barçın da katıldı.

TRABZONSPOR HENTBOL SPORTS TV’DE KONUŞULDU

Gelen bu tepkiler üzerine Trabzonspor yönetimi konuyu tekrar ele aldı ve olumlu gelişmeler kaydedildi. Yakın kaynaklardan alınan bilgiye Trabzonspor’un liglere devam edeceği ve gerekli çalışmaları başlattığı bildirildi.

Bakmadan Geçme