“Tribünde Kaç Kişi Olacak?”

Üsküdar Belediyespor ve Romanya Milli Takımınında yıldızı olan Vizitiu Patricia Maria, Hentbolhaber.Net’e açıklamalarda bulundu.

Vizitiu Patricia Maria‘ ya , yarın oynanacak maç hakkında düşünceleri sorduğumuzda, Üsküdar Belediyespor’da ki mutlu günlerinden bahsederek sözlerine başladı.

HaberVizitiu Patricia Maria ," Üsküdar Belediyespor’da herşey çok farklı. Hele ki İstanbul’u çok sevdim ve takım arkadaşlarım ile birlikte çok iyi işler yapıyoruz. Lig müsabakalarında iyi gidiyoruz ve şampiyonluğun en büyük adayıyız. Açıkçası en son kazandığımız Türkiye Kupası beni çok mutlu etti. Eski takımım  Oltchim’ de de bir çok kupa kazandım ama inanın Türkiye Kupasında ki başarımız  beni çok mutlu etti ve bu mutluluk çok farklı. İlk yılımda  İlk kazandığımız kupa benim için farklı anlamlar içermekte."dedi.

Pazar günü oynanacak olan müsabaka ile ilgili olarak, " Challenge kupası bu sene son kez yapılıyor ve final oynarak, kupayı kazanarak Türk Hentbol tarihine geçmek istiyoruz. Türk hentbolu özellikle bayanlarda başarıyı daha kolay yakalayabilir. Kadromuz iyi birçok değerli takım arkadaşım var. Pazar günü avantajlı bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum. Açıkçası ben bir soru sormak istiyorum Tribünde yer alarak bizi desteklemeye gelecek kaç kişi olacak? Umut ediyorum yarın güzel bir sonuç alacağız."dedi.

 

Bakmadan Geçme