“Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz”

Erkekler Hentbol Süper Lig’de sahasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor ile 31-31 berabere kalan Merzifon Belediyespor’un antrenörü Murat Mızrakçı, “Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım” dedi.

“Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu” diyen Mızrakçı, hentbolda az rastlanır bir şey olduğunu belirtti.

Mızrakçı, Suluova Mahmut Demir Spor Salonu’nda oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, ikisi dış sahada, ikisi de içeride olmak üzere son 4 maçta berabere kaldıklarını belirtti.

Ligin ilk devresinde ilk 5 maçlık periyotta 5 puan topladıklarını, ikinci yarıda ise 4 puan aldıklarını anlatan Mızrakçı, play-off yolunda önemli bir puan kazandıklarını düşündüğünü kaydetti.

Play-off yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Mızrakçı, şöyle konuştu:

“Bu mücadeleyi devam ettirdiğimiz sürece zaten play-off’ta da başarılı olacağımızı zannediyorum. Biz bugün sahaya kazanmak için çıktık. Üç haftadır berabere kalıyorduk. Tuhaf bir rekora doğru gidiyoruz sanırım, dördüncü beraberlik oldu. Hentbolda az rastlanır bir şey. Üst üstte 4 maçtır berabere kalıyoruz. Aslında bu, takımın mücadeleyi bırakmadığını, maçın hiçbir bölümünde bırakmadan oynadığını gösteriyor.”




Bakmadan Geçme