“Tüm takımlara teşekkür ederim”

Nilüfer Cup 2015’e ev sahipliği yapan ve organizasyonun en iyi şekilde yürümesi için çalışan Bursa Nilüfer Belediyesi SK Antrenörü Fatih Işık, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.

HENTBOLHABER.NET – Işık yapmış olduğu açıklamada, “Bursa Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in katkıları ve kulüp yöneticilerimizin destekleri ile Nilüfer Cup 2015’i tamamladık. Turnuva eksikliklerimizi görme ve yeni oluşan, bir araya gelen bir ekibin uyum sorununun ortadan kalkması için çok önemli idi. Bundan önce Kanjiza’da yoğun bir maç programının ardından, 2 gün ara ile Nilüfer Cup 2015 müsabakalarını oynadık. Takımımızda yer alan 2 sakat oyuncumuzun ve Plaj Milli Takım kampına giden oyuncularımızın olmaması rotasyon açısından sıkıntı yarattı. Ancak burada alınan sonuçlardan çok, önemli olan bizim nasıl bir mücadele ortaya koyduğumuz idi. Ekibimin uyumu gitgide artıyor. Gerçekten burada mücadele eden Makedon HC Metalurg, Göztepe ve Merzifon Belediyesi SK ile üst düzey müsabakalar oynandı. Katılan takımlara teşekkür ederiz. İzleyenlere de güzel bir hentbol izlettirdik”dedi.

Haber

LİGE EN HAZIR TAKIM GÖZTEPE
Erkekler Süper Ligi’nin başlamasına sayılı günler kala Fatih Işık en hazır takımın Göztepe olduğunu belirtti ve ekledi: “Lig için şuan bu turnuvada en hazır takım Göztepe gözüktü. Bizde eksikliklerimizi tamamlayacağız. Merzifon Belediyesi Spor Kulübü’de yeni bir takım olmasına rağmen kaliteli oyuncuları bir araya getirdiler ve çok çabuk birbirlerine alıştılar. Yeni oyuncu sayımızın fazla olması hem bu oyuncuların Türk Hentboluna hem de birbirlerine alışmaları için zamana ihtiyaçları olduğunu gösterdi. Ancak biz Nilüfer Belediyesi SK olarak lige en kısa süre hazır hale geleceğiz ve Nilüfer’li hentbol severlere güzel galibiyetler armağan edeceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme