“Türk Hentbolu için çok önemli”

Kastamonu Belediyespor’un teknik patronu Osman Kalyoncu çeyrek finale adlarını yazdırdıkları Challenge Cup mücadelesini değerlendirdi.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET – Tur atladıkları için çok mutlu olduklarını aktaran Kalyoncu, iddialı kelimeler kullanmak istemiyoruz, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz dedi. Kalyoncu iki maçı da Kastamonu’da oynamamızın avantajını bir kez daha vurguladığı konuşmasında, “İki maçı niye burada oynadığımızın sonucudur bu. Gidip gelmeyle yaşayacağımız zaman kaybını biz bir an önce burada çözmüş olduk. Hedefleri olan bir takımız, bu hedeflerle birlikte bir üst tura çıktık. İlk 8’in içerisine kalmak Kastamonu ve Türk hentbolu için çok önemli. Daha büyük hedeflerimiz var, o hedeflere gitmek için de daha çok çalışmamız gerektiğine inanıyoruz. Kurulduğunda bu güne kadar, 1 buçuk senelik bir kulübün böyle kısa sürede başarılar yakalamak için verdiği mücadeleler hentbol adına güzel. Özellikle seçmiş olduğumuz sporcular karakterli, onurlu, kaliteli sporcular. Onlar tecrübelerini ve güçlerini sahaya yansıttığı müddetçe zaten başarı geliyor” ifadelerini kullandı.

“Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz”
Avrupa Kupaları’nda gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz diyen Kalyoncu, “Her bölümü ayrı ayrı düşünmek lazım. Hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ama böyle çok iddialı kelimeler kullanmak istemiyoruz. Biz en iyisini yapacağız. Final oynayıp kupayı da alırsak bu bizim için çok daha büyük onur” dedi.

Bakmadan Geçme