Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Avrupa Ligi ve Kadınlar Avrupa Kupası'nda hafta sonu heyecanı yaşanacak. EHF Kadınlar Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyespor Kulübü EHF Kadınlar Avrupa Kupası'nda ise ülkemizi Görele Belediyespor, Üsküdar Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor temsil edecek.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kadınlar Avrupa Ligi ve Kadınlar Avrupa Kupası’nda hafta sonu heyecanı yaşanacak.

EHF Kadınlar Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyespor Kulübü; EHF Kadınlar Avrupa Kupası’nda ise ülkemizi Görele Belediyespor, Üsküdar Belediyespor ve Bursa Büyükşehir Belediyespor temsil edecek.

Armada Praxis Yalıkavak, İlk Maçta Deplasmanda

Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

EHF Kadınlar Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, ikinci turda Polonya’dan KPR Gminy Kobierzyce takımıyla eşleşti.

İlk maç Polonya’da 5 Ekim’de oynanacak ve Türkiye saati ile saat 18.00’de başlayacak. Rövanş maçı 13 Ekim’de Bodrum’da oynanacak.

İlk karşılaşmada Hırvat hakem ikilisi Ante Mikelic-Petar Paradina hakem ikilisi görev yapacak. Maçın gözlemcisi Çekya’dan Petr Novak olacak.

Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü, 13 Ekim’de Muğla Bodrum Yalıkavak’ta oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde avantajlı bir skor için Polonya’da olacak.

Yenimahalle Belediyespor’a Şampiyonlar Ligi Tecrübeli Rakip!

Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, EHF Kadınlar Avrupa Ligi ikinci turunda oldukça zorlu bir kura çekti. Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi tecrübesi bulunan Çekya temsilcisi DHK Banik Most ile eşleşti.

İki takımın kendi aralarında yapmış olduğu anlaşmadan dolayı bu eşleşmedeki iki maç da Çekya’da oynanacak.

5 Ekim’de oynanacak ilk maç saat 19.00’da, 6 Ekim’deki rövanş ise saat 17.00’de başlayacak.

Görele Belediyespor, İki Maçı Türkiye’de Oynayacak

Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

Görele Belediyespor, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda Makedon ekibi WHC Metalurg Avtokomanda’yı iki maçta da kendi evinde (iki takımın kendi aralarında yapmış olduğu anlaşmadan dolayı) konuk edecek.

İlk maç 5 Ekim Cumartesi günü saat 17.00’de, ikinci maç ise 7 Ekim Pazartesi günü saat 18.00’de, Görele 13 Şubat Spor Salonu’nda oynanacak. Temsilcimiz ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek için mücadele edecek.

Üsküdar Belediyespor’un Rakibi Hırvat, İlk Maç Deplasmanda

Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

Üsküdar Belediyespor, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda Hırvatistan temsilcisi ZRK Bjelovar takımıyla eşleşti.

Bu eşleşmenin ilk maçı Hırvatistan’da oynanacak. Dvorana Europskih Prvaka’daki ilk maç 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak.

Karşılaşmada İtalyan hakem ikilisi Francesco Simone ve Pietro Monitillo düdük çalacak. Gözlemci ise Kosova’dan Fahredin Hashani olacak.

Üsküdar Belediyespor, 13 Ekim’de Üsküdar’da oynanacak rövanş karşılaşması öncesinde avantajlı bir skor için Hırvatistan’da mücadele edecek.

Bursa’nın Rakibi Karadağ’dan, İki Maç Bursa’da

Türk Hentbolu'nda Avrupa Haftası

Bursa Büyükşehir Belediyespor, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda Montenegro’dan ZRK Tivat ile eşleşti.

İki takımın kendi aralarında yapmış olduğu anlaşmadan dolayı bu turdaki iki karşılaşma da Bursa Üçevler Spor Salonu’nda oynanacak. 

Karşılaşmaların ilki 11 Ekim, ikincisi ise 12 Ekim’de saat 16.00’da başlayacak. Temsilcimiz ev sahibi avantajını kullanarak turu geçmek için mücadele edecek.

Bakmadan Geçme