“Türk Hentbolunu layık olduğu yere taşıyacağız”

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, hafta sonu oynayacakları Avrupa Kupası maçlarında hentbol sevgilerini tüm dünyaya göstereceklerini ve Avrupa’da kupa kaldırma hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklarını söyledi.

HENTBOLHABER.NET – Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, 14-15 Şubat tarihlerinde Ardeşen’de oynanacak Avrupa Kupası Maçı öncesi yaptığı açıklamada, Türkiye’yi temsil noktasında çok önemli bir sınava çıkacaklarını ifade ederek; “Tribünleri dolduracak olan binlerce taraftarımız ve ekranları başında bizleri izleyecek olan Türk Milletinin bize olan inancından güç alarak hem ülkemize hem de Avrupa’ya önemli bir mesaj vereceğiz. Ardeşen olarak hentbol adına centilmence, şiddetten uzak bir şölen havası yaratacağız. Kültürümüzü, birlik ve beraberliğimizi tüm dünyaya göstereceğiz” dedi.

Ardeşen GSK Başkanı Oğuz, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Challenge Kupası’nda Rize’ye ve Türkiye’ye yakışır bir mücadele sergileyerek tur atlamak istediklerini ifade ederek, “Amacımız Avrupa’da finale kadar ulaşıp Türk Hentbolunu layık olduğu yere taşımak. Avrupa Kupası 4. turu için uzun süreli bir tanıtım ve davet çalışması içerisindeyiz. Şu an Rize’de hentbol rüzgarı esiyor” dedi.

“TÜRK HENTBOLUNU LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ”
Ardeşen GSK olarak milli bir temsil sorumluluğu içerisinde olduklarını kaydeden Oğuz; “Bu hafta sonu ülkemizi temsil edeceğiz. Taşrayı arkamıza alıp çıktığımız bu yolda artık  tüm ülke arkamızda. Avrupa arenasında elde edeceğimiz başarılarla Türk Hentbolunun markalaşmasında yapı taşı olmak istiyoruz” dedi.

“TARİHİ MAÇLAR OLACAK”
Geçtiğimiz yıl 5 bin taraftarın desteğiyle Sırpları elediklerini belirten Oğuz, Ardeşen’deki taraftar desteğinin Türk sporunda nadir olduğunu belirtti. Sultan Rauf Oğuz; “Bu sene hedefimiz geçen yıldan daha iyi bir atmosfer oluşturmak. Kulüp yönetimi olarak gece gündüz çalışıyoruz. Çok sayıda siyasi  ve bürokratlar bu karşılaşmaya davet edildi. Davetlilerin birçoğu da davetimizi kabul ederek ülkemizi temsil edeceğimiz bu maçlarda yanımızda olacaklarını belirtti. Ayrıca, seyirci rekorunu da kırarak Türkiye’de ve Avrupa’da Türk Hentbolunun ne kadar sevilebileceğini göstereceğiz. Rize olarak GSK örneği ile gurur duyuyoruz. İnşallah bu sevgi tüm ülkeye yayılacak” dedi.

Bakmadan Geçme