Türk kulübü CSKA ile karşılıklı sözleşmeye imza attı

Hentbol Kadınlar 2.Liginde yer alan On Otomasyon Defne Spor Kulübü, Kadın Hentbolunda ön plana çıkan Rus ekibi CSKA ile karşılıklı sözleşme imzaladı.

HENTBOLHABER.NET – Özellikle altyapıda yer alarak kız çocuklarına yönelik olarak faaliyetlerine devam eden On Otomasyon Defne Spor Kulübü, 2020/21 sezonunda Hentbol Kadınlar 2.Liginde mücadele edecek. 

Defne spor, bugünlerde Rus CSKA ekibi ile yapmış olduğu protokol ile adından söz ettiriyor. 

Moskova’da oynanan CSKA – Brest Avrupa Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından önce kulübün yetkilendirdiği Burak Tezcan ile CSKA Moskova Hentbol Genel Direktörü Eduard Akopyan arasında sözleşme imzalandı.

Anlaşma hükümlerine göre kulüpler hentbol sporunun gelişimi için birlikte çalışmayı, etkinlikler geliştirmeyi ve uygulamayı taahhüt ediyorlar. Karşılıklı olarak anlaşılarak, özellikle altyapı gelişimi için, yapılacak  karşılaşmalar ve programlar da işbirliğinin çerçevesi içinde.

Anlaşma ile ilgili olarak Defne adına açıklama yapan Erdem Göktürk “Defne vizyonunu zenginleştirecek bu işbirliğinin, yavaş yavaş örmek istediğimiz uluslararası ağın ilk adımı olduğunu” söyledi.

Sözlerine “CSKA bugün Avrupa’nın en önemli kadın hentbol takımlarından birisi. Hem eğitimcilerimizin eğitilmesinde, hem de mümkün olan ölçüde oyuncularımızın tecrübe kazanması için faydalanmaya gayret edeceğiz” diye devam eden Göktürk, “Defne misyonuna sıcak bakan ve işbirliği teklifini olumlu karşılayan, sayın Akopyan nezdinde tüm CSKA yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

 

.

 

Bakmadan Geçme