Türkiye 2.si başkanın makamında

Yalıkavak Spor Kulübü’nün başarılı Yıldız Kız Hentbol Takımı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete, Kızlar Hentbol Türkiye İkincisi olan Yalıkavakspor Yıldız Kız Takımı, Yalıkavakspor Başkanı Hasan Türk, Antrenör Mehmet Deniz ve Kulüp Asbaşkanı Mehmet Esen katıldı.

Samsun ilinde düzenlenen Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonası’ndan ikinci olarak Bodrum’a döndüklerini belirten Yalıkavakspor Başkanı Hasan Türk, yaptığı açıklama; “Muğla’da il birincisi, İzmir’de grup birincisi ve Antalya’daki yarı finallerin de birincisi olarak katıldığımız Türkiye finalinde ikinci olan kızlarımız ile Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ettik. 16 takımın katıldığı Türkiye Finali’nin şampiyonluk maçında sakat oyuncularımızın çokluğu sebebiyle Ankara 1910 Kulübü’ne şanssız bir şekilde mağlup olduk. Kazandığımız kupa ve madalyalarımızla Türkiye ikinciliği sevincimizi, Başkanımız Mehmet Kocadon ile paylaşmak istedik. Spor kulüplerine her zaman destek olan ve gençlerimizi bu destekleriyle spora teşvik etmesinden dolayı ikincilik madalyalarımızdan bir tanesini de Sayın Kocadon’a hediye ettik” dedi.

Başarılı sporcularla sohbet eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye ikinciliği için sporculara üzülmemelerini, bu başarının ileriki yıllarda alınabilecek şampiyonlukların habercisi olduğunu söyledi. Muğla il birinciliğinin ardından gruplarda ve yarı finallerde birinci olmalarından ve Türkiye finalinde de şampiyonluk maçına kadar yükselerek Türkiye ikinciliğini Bodrum’a getirmelerinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Kocadon sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bodrum Belediye Başkanı olarak tüm Bodrum halkı adına siz başarılı gençlerle gurur duyuyorum. Ben de gençliğimde spor yaptım ama bizim dönemimizdeki kısıtlı imkanlarımızdan dolayı Muğla ili en uzak deplasmanımız sayılırdı. Bu günlerimize baktığımızda bırakın Türkiye’nin en uzak noktasını, Avrupa’da hatta dünyada üstün başarılar yakalıyoruz. Samsun’da yapılan finallerde Türkiye ikincisi olan kızlarımızı ve onları çalıştıran antrenörlerimiz ile kulüp yöneticilerimizi tebrik eder, başarılarının yükselerek devam etmesini dilerim. Bu gençlerimizi sağlıklı bir şekilde yetiştirerek spora teşvik eden anne ve babaları da ayrıca tebrik etmek istiyorum.”

Ziyaretin sonunda Yalıkavakspor Kız Hentbol Takımı ve idarecileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA

Bakmadan Geçme