Türkiye: 30 – Yunanistan :23

A Milli Erkek Takımımız hazırlık maçında Yunanistan’ı 30-23 mağlup etti.

AYCAN AY/ HENTBOLHABER.NET- 2017 Erkekler Dünya Hentbol Şampiyonası grup elemelerinde Belçika ve Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçlara hazırlanan ve yaklaşık bir haftadır İstanbul’da kampta olan A milli erkek takımımız, bugün Süleyman Seba Spor Salonu’nda Yunanistan milli takımıyla oynadığı hazırlık maçından 30-23 galip geldi.

İlk yarı 14-12 milli takımımızın üstünlüğüyle sona erdi. Karşılaşmanın en skoker oyuncusu 7 golle deneyimli sağ oyun kurucu Ramazan Döne oldu, onu yine milli takımımızdan pivot Tolga Özbahar 6 gol, Çetin Çelik 5 golle takip etti.

Karşılaşmada milli takımımızdan Baran Nalbantoğlu, Can Çelebi ve Ramazan Döne; Yunanistan milli takımından ise Apostolos Palaskas ve Andreas Arapakopoulos birer sarı kart gördü.

HaberFransa’nın Chartres Métropole takımında oynayan başarılı milli oyuncumuz Can Çelebi maç ve milli takım ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Bizim için bir ısınma maçıydı. Uzun süre sonra ilk defa bir araya geldik, bir haftadır kamptayız, taktik antrenmanlarını son günlerde yapmıştık. Hazırlık maçları aslında bizim için çok önemli, kendi eksiklerimizi, iyi yönlerimizi görüyoruz. Yunanistan milli takımı bizim dengimiz bir takım olduğundan onlarla maç yapmamız çok iyi oldu. Galip geldiğimiz için daha da sevindik” dedi.

Kadrolar ve Goller:

Türkiye: Ramazan Döne (7), Tolga Özbahar (6), Çetin Çelik (5), Alp Eren Pektaş (4), Mehmet Demirezen (3), Can Çelebi (1), Harun Hacıoğlu (1), Alican Göçmen (1), Baran Nalbantoğlu (1), Tahir İlkbahar (1), Ömer Mercan, Onur Ersin, Orkun Söz, Uğur Erceylan, Coşkun Göktepe, Taner Günay, Serkan Çamyel, Yunus Özmusul

Yunanistan: Varonas Papadopoulos (4), Andreas Arapakopoulos (4), Adam Papadopoulos (3), Panteleimon Kostakids (2), Charalampos Mallios (2), Dimitrios Katsiks (2), Loannis Basmplu (2), Angelos Tsilis (1), Garyfacos Bagos (1), Apostolos Palaskas (1), Georgios Mastorogianns (1), Nikolaos Loizos, Georgios Barmpas, Nikolaos Passias, Anastasios Papadonysiou,Petros Boukovinas, Elefterios Seirekidis, Christoloulos Mylonas


A Milliler Yeni Yıl Mesajları gönderdiler

Bakmadan Geçme