THF'den Başkan Özalp'a Ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Şirin Mine Kılıç ile Gökhan Göktaş, Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Taşova Belediye Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şenel, Başkan Yardımcısı Aşkın Aktaş ve Denetleme Kurulu Başkanı Emrah Taş da heyete eşlik etti. Görüşmede sporun gelişimi ve hentbolun yaygınlaştırılması üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

Taşova Belediye Başkanı Ömer Özalp, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve beraberindeki heyete ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyoruz" dedi. Ayrıca, hentbol sporunun Taşova'da daha da yaygınlaştırılması için gerekli desteği vereceklerini vurguladı.

Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan Başkan Özalp'a Ziyaret

Türkiye Hentbol Federasyon Başkanı Uğur Kılıç, ziyaret sırasında, "Taşova’da hentbolun gelişimi için birlikte çalışmak istiyoruz. Belediye ve spor kulübüyle işbirliği içinde başarılı projelere imza atacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Mehmet Şenel ve diğer yöneticiler, hentbol sporunun ilçede daha fazla ilgi görmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesi için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç ve heyetinin Taşova ziyaretinin, hentbolun ilçede daha da yaygınlaşmasına ve sporun gelişimine katkı sağlaması bekleniyor. Belediye Başkanı Ömer Özalp ve spor kulübü yöneticileri, bu tür işbirliklerinin spor ve gençlerin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladılar.

Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan Başkan Özalp'a Ziyaret

Bakmadan Geçme