Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetimi, Kurullarıyla Bir Araya Geldi
Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve alt kurulları, 4 aylık dönem boyunca yürütülen çalışmaların genel değerlendirmesini yaptı.
Ankara’da düzenlenen toplantıda, Türkiye Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve alt kurulları, 4 aylık dönem boyunca yürütülen çalışmaların genel değerlendirmesini yaptı. Toplantıya Disiplin Kurulu, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu, Milli Takımlar Kurulu, Eğitim Kurulu, Teknik Kurul, Gelişim-Proje Kurulu ve Plaj Hentbolu Kurulu başkanları katıldı.
Toplantı kapsamında, ilgili kurulların başkanları tarafından yapılan sunumlarda, dönemde gerçekleştirilen faaliyetler ve elde edilen başarılar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Sunumlarda ayrıca, ilerleyen dönem için planlanan projeler ve hedefler hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Katılımcılar, projelerin hentbolun gelişimine katkı sağlayacağı ve sporda kaliteyi artıracak yeni çalışmaların hayata geçirileceği konusunda hemfikir olduklarını belirtti.
Federasyon yetkilileri, yapılan değerlendirme toplantısının, hentbol sporunun tüm kademelerinde sürdürülebilir gelişme için önemli bir adım olduğunu ifade ederken; gelecek döneme dair umutlu ve kararlı bir yaklaşım sergilendiğini vurguladı.
Toplantı, hentbol camiası için yol gösterici nitelikte bulunurken, paylaşılan projelerin ve stratejilerin uygulanmasıyla sporda rekabetin ve kalitenin artması hedefleniyor.