Türkiye Kupası'nda İkinci Yarı Finalist Beykoz Belediyesi

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Final müsabakalarının ikinci bugün Saat:15.00'de Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda oynandı.

TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net – HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Final müsabakalarının ikinci bugün Saat:15.00’de Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda oynandı.

Beykoz Belediye Spor Kulübü ile Nilüfer Belediye Spor Kulübü çeyrek finalde karşılaşan iki takım oldu. Nilüfer Belediye’yi 29-26 yenen Beykoz Belediyesi yarı finalde Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin rakibi oldu

Müsabakanın ilk yarısını, Beykoz Belediyesi 14-12 önde kapattı. Yarı final biletini  alan Beykoz Belediye Spor’un deneyimli antrenörü maç sonunda hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı.

“Kazandığımız için mutluyuz”

“Sahada güzel bir mücadele vardı; ancak kendi adımıza söyleyebilirim ki iyi bir hentbol yoktu. Bu durumun da sebebini şu şekilde ifade edebilirim: Deprem olduktan sonra uzun bir süre antrenman yapamadık. Ardından da milli takım arası verildi. Altı oyuncumuz milli takım kadrosunda yer alıyor. Kalan oyuncularımızla İstanbul’da antrenmanlarımızı devam ettirdik. Milli oyuncularımız da bizi Konya’da bekledi. Biz, buraya gelince onlarla bir antrenman yapabildik. Uzun bir süre, bir arada olmamamızın handikabını yaşadık. Oyuncularımız arasında kopukluk mevcuttu. Özellikle bu durum, hücumda kendisi çok gösterdi. Böylelikle bizim açımızdan kolay geçebilecek bir maçı zora soktuk. Bursa takımını tebrik ediyorum. Maça, iyi hazırlanmışlardı. Yarı finale çıktığımızdan dolayı elbette mutluyuz.”

Yarı finalde Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacakları için de düşüncelerini ifade eden Ilgın sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Zorlu bir yarı final maçı bizleri bekliyor. Finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız.”

 

Bakmadan Geçme