Türkiye Kupası'nda İlk Yarı Finalist Sakarya Büyükşehir

'Rahat kazandığımız bir oyun oldu' TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda Sekizli Final müsabakaları 15.03.2023 tarihinde Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda başladı. Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi çeyrek finalin ilk maçında karşılaştılar. Çeyrek finalde yüzü gülen taraf, 32-22 skorlu galibiyet alan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor […]

“Rahat kazandığımız bir oyun oldu”

TUĞBA AKKESEN / Hentbolhaber.net

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Final müsabakaları 15.03.2023 tarihinde Konya Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu’nda başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi çeyrek finalin ilk maçında karşılaştılar. Çeyrek finalde yüzü gülen taraf, 32-22 skorlu galibiyet alan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Kulübü oldu. Maçın ilk devresi de, Sakarya takımının 15-9 üstünlüğü ile tamamlanmıştı.

Yarı final biletini  ilk alan Sakarya Büyükşehir Belediye Spor ’un deneyimli antrenörü  Mehmet Fatih Işık maç sonunda hentbolhaber.net’e düşüncelerini aktardı:

“Turnuvalardaki ilk maçlar elbette her zaman zor geçer. Takım olarak rahat kazandığımız bir oyun oldu Farklı bir skorla kazandık. Oyuncularımı kutluyorum. Bir günlük arayı iyi değerlendirip, yarı finaldeki rakibimiz Beykoz Belediyesi ile zorlu bir maç oynayacağız. İnşallah, kazanan taraf biz oluruz ve adımızı finale yazdırırız. Bugün oynadığımız maç hakkında da şunları ifade edebilirim: Maçın başından sonuna kontrollü bir oyun sergiledik. Herhangi bir sakatlık yaşamadık. Tüm takım olarak aklımız kupada.”

 

Bakmadan Geçme